top of page

SHOP INFORMATIE

BESTELLINGEN

Alle bestellingen worden direct door Vintage & More By G geregistreerd.  Mocht er iets fout zijn gegaan tijdens het plaatsen van uw bestelling, verzoeken wij u om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven.

Na elke bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met een bijbehorende factuur. Mocht er foutieve informatie staan omtrent uw bestelling in de mail of in de factuur, ook dan vragen we u dit zo snel mogelijk door te geven.

BETALINGEN

Tijdens de laatste stap van het bestellingsproces dient u altijd uw bestelling volledig te betalen. Het is helaas niet mogelijk bij Vintage & More by G om in termijnen te betalen.

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan zoals: iDeal, Visa en Mastercard. Komt u de bestelling zelf ophalen? Dan is het zelfs mogelijk om contant te betalen of te pinnen.

Naast deze webwinkel staan wij ook op antiekmarkten. Ook hier heeft u de mogelijkheid uw bestelling te komen ophalen en betalen.

LEVERING

LEVERING

Alle Nederlandse bestellingen worden binnen 10 werkdagen verwerkt en verzonden. Wanneer een bestelling precies bezorgd wordt, ligt natuurlijk aan de ontvangstlocatie. Na het plaatsen van uw bestelling zult u van ons zo snel mogelijk een Track&Trace-code ontvangen.

 

De kosten voor de bezorging hanteren wij door middel van het gewicht van de hele bestelling. Een compleet overzicht van de verzendkosten vind u hier.

Omdat onze producten vaak al heel wat jaartjes oud zijn en we hen zo goed mogelijk willen beschermen tijdens de reis, brengen wij naast verzendkosten per bestelling € 1,50 aan verwerkingskosten in rekening. 

bottom of page